Members 0 #1 Публикувано 1 Юли, 2018 Здравейте, Колеги Някой знаели какво означава тая грешка -P0845 Trans Fluid Press Sensor/Switch B Circuit Malfunction -3RD/ 2,0 150 к.с автомат/ . 1. В рамките на 10 дни ми даде два пъти тази грешка-маслото в скоростите е на 27 000км/. 2. Както си карам почва да мига"D' , спирам колата, гася включвам и няма проблеми. 3, Грешката е уж за проблем в налягането при вкл. на трета предавка, но не знам как да я оправя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
steffff 10 #2 Отговорено 2 Юли, 2018 Датчик за налягането на маслото, има 3 такива. В клипа е посочен каталожния номер и къде се намира. Аз си го поръчах от amazon, OEM. Беше по спомен около 30 долара, сменя се за половин час 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Members 0 #3 Отговорено 2 Юли, 2018 Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Members 0 #4 Отговорено 9 Юли, 2018 Още малко уточнение ако може. 1. За всеки отделен датчик различен ли е номера на грешката или не? 2. Ако е еднакъв как да проверя кой дава дефект. 3. на клипа се вижда и смяна на маслото- трябва ли да го сменям? 4, каталожния номер би трябвало да е 28610-RAY-003? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
steffff 10 #5 Отговорено 10 Юли, 2018 Преди 17 часа, Members написа: Още малко уточнение ако може. 1. За всеки отделен датчик различен ли е номера на грешката или не? 2. Ако е еднакъв как да проверя кой дава дефект. 3. на клипа се вижда и смяна на маслото- трябва ли да го сменям? 4, каталожния номер би трябвало да е 28610-RAY-003? 1. различен е 2.----- 3. не, освен ако не му е време 4. да, точно този си поръчах и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Members 0 #6 Отговорено 10 Юли, 2018 Още един път благодаря ще го сменя тоя месец. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове