Temo 7 #1 Публикувано 13 Юни, 2018 Здравейте колеги! Предполагам, че на някой вече му се е наложило смяна перата на чистачките. В книжката пише, че се сменят само гумичките на перата и е показано как става. Та мисълта ми е ако някой вече е сменял, да сподели къде се продават, защото по онлайн магазините намирам само с перата заедно. Масовите гумички за пера са по-тесни в захвата от нашите и не стават. p.s В Бултрако не ми се пита, защото там "не познават парите" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko22 58 #2 Отговорено 13 Юни, 2018 Аз си ги купувам директно от представителството тук, струват 18 евро комплект, че даже и те ми ги сменят, не че е голяма философия да си ги смениш сам. Има ги и в ибей за по 11-12 евро, но не си заслужава чакането и риска да дойде нещо което не е за твоята кола и да се разправяш после с връщане и тн. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Skynyrd 1 #3 Отговорено 10 Август, 2018 На 13.06.2018 г. at 13:00, icko22 написа: Аз си ги купувам директно от представителството тук, струват 18 евро комплект Колега от кое представителство ги взимаш? Аз преди 3 месеца смених само перото пред шофьора на Ботевградско шосе и ме оръсиха 27лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko22 58 #4 Отговорено 10 Август, 2018 (Редактирано) Ами не живея в БГ колега, представителството от което ги купувам е в Палма (Майорка, Испания). Явно на Бултрако курсът евро/лв е 1/3+, но като чета коментари на други колеги ползвали услугите им, това май им е най-малкия проблем. Редактирано 10 Август, 2018 от icko22 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Temo 7 #5 Отговорено 13 Август, 2018 Цената само на перото (гумичката) в Бултрако Пловдив е 23 лв. за брой, без значение кое точно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове