qwertyk 2 #1 Публикувано 7 Юни, 2018 (Редактирано) Коллеги какви грешки виждате тук... аз не мога да разбера 1 и 41 ли е грешката или само 15 ? Редактирано 7 Юни, 2018 от qwertyk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #2 Отговорено 7 Юни, 2018 Приличат ми на 1 и 41. Ламбда сонда и подгрев. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sashkkoo 2 #3 Отговорено 8 Юни, 2018 Точно 1 и 41 са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qwertyk 2 #4 Отговорено 9 Юни, 2018 Благодаря.Ще сменя ламбда сондата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sashkkoo 2 #5 Отговорено 9 Юни, 2018 Много е важно сондата да е точната и да се гледа под рама. Универсална няма да изчисти грешката или да оправи проблема 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #6 Отговорено 9 Юни, 2018 Провери първо кабелите, клемите преди да смениш сондата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qwertyk 2 #7 Отговорено 23 Юни, 2018 (Редактирано) Здравейте колеги, смених сондата със от същия модел акорд, втора употреба, всичко е НАРЕД. Имах и мисли да взема нова Bosh и някакси 5-те кабелчета да ги направя на 4 ,ама се отказах. И макар че имам ГИ и не би трябвало сондата да е с много нагар, беше сигурно с 0.5 мм нагар. Редактирано 23 Юни, 2018 от qwertyk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове