Тони Паскалев 6 #1 Публикувано 8 Май, 2018 Колата е црв 1, в20в . Главата е след ремонт ,във градско каране няма проблем но на магистралата над 120км. Избива антифриз от долният маркуч ,около 100,150грама. Капачката на радиатора е нова оригинална. Няма мехури във разсширителният съд. След като изстине мотора и отворя капачката си е засмукала антифриз от разсширителният съд. Ако някой му се е случвало такъв проблем нека да сподели къде е проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1552 #2 Отговорено 14 Май, 2018 On 5/8/2018 at 4:27 PM, Тони Паскалев said: Колата е црв 1, в20в . Главата е след ремонт ,във градско каране няма проблем но на магистралата над 120км. Избива антифриз от долният маркуч ,около 100,150грама. Капачката на радиатора е нова оригинална. Няма мехури във разсширителният съд. След като изстине мотора и отворя капачката си е засмукала антифриз от разсширителният съд. Ако някой му се е случвало такъв проблем нека да сподели къде е проблема. Нещо не ми е ясно май и на всички как така избива спукан ли е ако е така смени го,ако ли не как така избива ако е всичко здраво не би трябвало да се случи. При мен имаше подобен случай само че с горния маркуч и да само когато загрееше при по-дълго каране имаше една много малка дупчица отдолу и от там пръскаше и за това не съм го видял този теч засякох го като беше свършила течноста в разширителния съд. Това е маркуча. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тони Паскалев 6 #3 Отговорено 17 Май, 2018 (Редактирано) Най накрая го хванахме теча , както при колегата микроскопична дуПбчица и само на голяма скорост прокапва. Голяма гнусотия. Редактирано 17 Май, 2018 от dindin 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове