zzfz98 12 #1 Публикувано 5 Май, 2018 Здравейте! Предните говорители не ми работят, тези отзад нямат проблем. Не е от настройките на ДВД-плеъра мисля. Бушон или откачени говорители? Под шофьорската седалка имам някакви AUX изходи, не знам дали са фабрични или е преправяно от предишния собственик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zzfz98 12 #2 Отговорено 6 Май, 2018 Преди 11 часа, zzfz98 написа: Здравейте! Предните говорители не ми работят, тези отзад нямат проблем. Не е от настройките на ДВД-плеъра мисля. Бушон или откачени говорители? Под шофьорската седалка имам някакви AUX изходи, не знам дали са фабрични или е преправяно от предишния собственик. Оказа се, че просто ги няма . Ta сега търся, ако някой има повече инфо за тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Menpal 15 #3 Отговорено 8 Май, 2018 Доколкото знам Авител са добри, отиди на място и ще ти кажат какво да вземеш 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zzfz98 12 #4 Отговорено 8 Май, 2018 Търся оригиналните, ще обиколя моргите да видя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #5 Отговорено 12 Май, 2018 Имам оригинални pioneer.Ако се интерисуваш пиши лс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове