AlexCholakov 0 #1 Публикувано 1 Май, 2018 Здравейте колеги. Наскоро акорда реши, че не иска да запали. Помпата работи когато си иска, но наскоро напълно спря. Когато дам на контакт не винаги се чува. Релето клика когато дам на контакт, бушона не е прекъснат, но помпата не се пуска винаги. Загасвала ми е само един път в движение откакто го имам този проблем. Свалих седалките да провера дали помпата е там, но само като ги махнах помпата реши да работи и като ги поставих отново спря. Въпросът ми е дали е от помпата или пак може релето да се ебава, или пък евентуално да е от филтъра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д.Методиев 8 #2 Отговорено 2 Май, 2018 Здравей коелега провери от къде ти минават кабелите за помапата. Щом си махал седалките и тя работи е възможно някъде да окъсява като ги сложиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #3 Отговорено 2 Май, 2018 Алекс, презапои си спойките на главното реле първо! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове