ИцоД 170 #1 Публикувано 30 Април, 2018 (Редактирано) След смяна на гуми са ми прецакали резби на шпилки - и на двете предни. Едната шпилка е скъсана, другата с прецакана резба в началото. Някой сменял ли е и изобщо как и може ли да се сменят. Някакво инфо в Бургас ? п.п. Вентилирани дискове отпред - хондата е 2005 Редактирано 30 Април, 2018 от ИцоД Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
odar 4 #2 Отговорено 30 Април, 2018 Аз имах скъсана шпилка (заради накриво завита гайка). Моя майстор ми я смени, но се наложи да избива главината. Заради това трябваше да ми смени и лагера на главината. Мисля че във всеки един сервиз могат да ти свършат работата. Цена не мога да ти кажа точно, сменяха доста неща: масло, филтри, накладки, и въпросната шпилка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vpen 1 #3 Отговорено 30 Април, 2018 На мен също ми се случи да прецакам две шпилки. Отидох при майстор и се оказа че са ми за смяна и дискове и накладки. Смених на всички колела и ми излезна 380 лв с работата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #4 Отговорено 30 Април, 2018 Смених ги ! Само за сведение - могат да се сменят, въпреки че пречи шенкелът, но главичките на шпилките трябва да се поошмиргелят и става. Смених и на двете главини по една скапана шпилка и всичко е наред. За бургазлии - шпилки купих по 4 лв парчето от магазина на "Ив.Вазов" 69 /японски части/ - ОЕМ 90113-SA0-006 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове