Jump to content
VitoEJ9

Стикери Honda Fan Club

Recommended Posts

И така колеги от Варна, следвайки примера на колегите от Пловдив реших да се организирам и да направя нещо и за нас по морето. След като разбрах от кого да поръчам стикери пускам темата, за да набера желаещи. Има два вида, както знаете бели и черни. Който иска стикер да ми пише на ЛС или да ми звънне на 0887560991 Станислав. Когато горе долу видя колко стикера ще желаем ще ги поръчам на момчетата (Benji или Policman) и като пристигнат ще се свържа с вас да ви ги дам :cool: Цената е 1 българско левче. Благодаря ви за вниманието :D

ПП Колкото по-бързо се организираме толкова по-бързо ще лепнем стикерите по колите :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все още има време желаещите стикери на форума да се включат в списъка ;) Мислех, че ще има по-голям интерес :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво променя стикера бе градски :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хехе ;) общо взето нищо не променя, но аз го възприемам като емблема на форума и би ми било приятно да срещна колега от него на улицата (по-лесно бих го разпознал ако има такъв стикер) ;) а ако трябва да си послужа с езика, който използваше учителката ми по литература бих казал че "стикера е символ, който ни идентифицира като членове на едно сплотено общество с по-различна ценностна система" :D;);) май се увлякох :D няма лошо ;)ПП Явно не само аз съм запален по идеята членовете на форума да се маркираме със стикери.Преди 1-2 години вуйна ми я спряли на улицата за да и лепнат и на нея един стикер на колата (Сивик 5та ген. 1,3)

Редактирано от VitoEJ9

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз по друг на4ин ги виждам не6тата....ако не идва6 по сре6ти да се запознае6 с хората и цялата кола да е стикер се тая.На националната об6то взето се вижда кой е фен,останалите за мен са 4атъри които ги интересува кви накладки и масло да сложат или на колко атмосфери да си напомпят гумата....ама то ло6о нямаГоворя по пронцип не ли4но за тебе :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

Dragi4, не е точно така ,защото не всички имаме възможност да дойдем на националната и не разбирам как това определя фена ?! фен може да си и без лепенка - това е вярно , но може и без да отидеш на една среща , може и без да имаш Хонда ... според мен лепенката казва просто , "регистрирах се във форума и съм фен" може и на жигули да я лепнеш и пак да е вярно ! и без лепенките как се разпознаваме по улиците ? помниш всички на националната ли ? или се сещаш кой съм аз нищо че сме се виждали и съм ти идвал в заведението на среща ...хора лепете ги тия лепенки да не се чудим "тоя от форума ли е или не"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз по друг на4ин ги виждам не6тата....ако не идва6 по сре6ти да се запознае6 с хората и цялата кола да е стикер се тая.На националната об6то взето се вижда кой е фен,останалите за мен са 4атъри които ги интересува кви накладки и масло да сложат или на колко атмосфери да си напомпят гумата....ама то ло6о нямаГоворя по пронцип не ли4но за тебе :D

Абсолютно си прав и тук засегна болната ми тема :rolleyes: За съжаление няма да мога да присъствам на националната тъй като съвпада с летния сезон и ще бъда на работа, за да печеля пари част , от които ще отидат за подобрения вероятно :rolleyes: Но сякаш във Варна не се събираме а? Поне аз не разбрах да правим такива срещи. В Русе си направиха среща и се събраха доста хора, смятам че и тук можем да се събираме ако не веднъж на месеца то поне на тримесечие или нещо такова :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва бе6е мойта гледна то4ка.С теб не помня да сме се запознавали ли4но(ако си идвал е било добре да се обади6) и заради това си остава6 Лук4о от форума.Калибра със сенник Тайп еР пак ли е фен :rolleyes: Пак ти казвам 4е тва си е мое мнение и докато не си изпием ром4ето или ракийката на някоя сре6та си4ко е виртуално.пп Помня по4ти вси4ки от Националните и се надявам и те да ме помнят :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва бе6е мойта гледна то4ка.С теб не помня да сме се запознавали ли4но(ако си идвал е било добре да се обади6) и заради това си остава6 Лук4о от форума.Калибра със сенник Тайп еР пак ли е фен :rolleyes: Пак ти казвам 4е тва си е мое мнение и докато не си изпием ром4ето или ракийката на някоя сре6та си4ко е виртуално.пп Помня по4ти вси4ки от Националните и се надявам и те да ме помнят :rolleyes:

запознавали сме се :o и на нея стреща един DJ с акорд ми даде лепенка ... ако говорех за сенници или калъфки за седалките ,това и щях да напиша , а лепенката казва просто "ФЕН СЪМ" ... сега не съм във Варна и няма как да дойда на среща , но тука си се събираме :D ... на национална среща както казах въпреки желанието си не всички можем да дойдем ... аз примерно на миналата се жених и нямах Хонда ,а натази се жени един от най-добрите ми приятели .. е какво да направя съдба ,ама това определя ли ме като не-фен ?П.П.VitoEJ9: във Варна си се събират на Лучаното до ХЕИ , пробвай вечер към 6-7 , ама те са много потайни и не си казват :D щото им е кеф сами да си пият рома :D Редактирано от lookcho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

П.П.VitoEJ9: във Варна си се събират на Лучаното до ХЕИ , пробвай вечер към 6-7 , ама те са много потайни и не си казват :) щото им е кеф сами да си пият рома :)

ОК но то така не е интересно :) Ще е хубаво всички да седнем на една маса, както се казва и да си пием рома заедно ;) Може някой път да импровизираме нещо а?ПП Продължавам да попълвам списъка с желаещи за стикери! Не се срамувайте ами си поръчайте! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора няма нужда да правите аз имам останали 20-30 стикера, който иска да свирка :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора няма нужда да правите аз имам останали 20-30 стикера, който иска да свирка :P

Еми така ще стане най-добре ;) Значи 2ма колеги се свързаха с мен от форума и ми поръчаха стикери, а освен това аз съм намерил още един-двама които също искат. Освен да се свържа с тебе и да измислим нещо. Трябват ни около 10ина стикера :P 4 бели и 6 черни Мерси, че ни усведоми за стикерите :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Ами хайде да си направим една срещичка тогава и стикери ще има за всички от сърце :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VitoEJ9

Ами хайде да си направим една срещичка тогава и стикери ще има за всички от сърце :dry:

Дай ми на ЛС телефон за връзка да ти звънна за да се разберем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Slayer
Отговорено (Редактирано)

Здравейте, момчета. Наскоро си взех Civic 5 врати 1.5 vtec-e i съм нов във форума. От Варна съм и ми се ще да туря и аз honda fan club лепенка ;)може и vtec inside

Редактирано от Slayer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драги4 с теб се познаваме покраи двете VTI-ta от миналата година. Каде ти е заведението,4е да се видим някой път. То и на националната бяхме,ама не се засякохме,аз в събота си тръгнах,4е трябваше да се връщам кам Варна. Здрави бъдете вси4ки фенове,щото до година на белия дом и 10% от хората няма да се поберат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз по друг на4ин ги виждам не6тата....ако не идва6 по сре6ти да се запознае6 с хората и цялата кола да е стикер се тая.На националната об6то взето се вижда кой е фен,останалите за мен са 4атъри които ги интересува кви накладки и масло да сложат или на колко атмосфери да си напомпят гумата....ама то ло6о нямаГоворя по пронцип не ли4но за тебе ;)

Мнооооооогоо прав ,и мноого точно казано
А бе те тия лепенки колко конски сили дават :P:) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз по друг на4ин ги виждам не6тата....ако не идва6 по сре6ти да се запознае6 с хората и цялата кола да е стикер се тая.На националната об6то взето се вижда кой е фен,останалите за мен са 4атъри които ги интересува кви накладки и масло да сложат или на колко атмосфери да си напомпят гумата....ама то ло6о нямаГоворя по пронцип не ли4но за тебе :P

Мнооооооогоо прав ,и мноого точно казано
Добре че сте вие да кажете кой е фен и кой не че ние май само се мислим за фенове па то се окза че сме някви чатъри :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...