Илиян- 4 #1 Публикувано 21 Април, 2018 Здравейте, включва ми се ABS при ниска скорост като натисна спирачката. Мисля че го чувам да трака и без да съм натиснал при 20 -тина километра. Гривните на ABS са чисти. Може ли да се направи диагностика на датчиците без компютър? Това не се случва постоянно. Оправя се за няколко дена и после пак. Или някой от Габрово с диагностика извън работно време ако има във форума да ми пише. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Илиян- 4 #2 Отговорено 22 Април, 2018 Мога ли да махна някои бушон и да спре да работи само ABS На единия е АБС + Б (20А), а на другия е АБС Мотор (40А). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Илиян- 4 #3 Отговорено 25 Април, 2018 Ще пробвам сам да сменя заден ляв датчик. Лесно ли излиза. Никой нищо не каза. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #4 Отговорено 26 Април, 2018 EХ тези габровци,все някой друг да им свърши работата Чети тук: 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Илиян- 4 #5 Отговорено 26 Април, 2018 Много благодаря 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Strake 0 #6 Отговорено 28 Октомври, 2018 Да задам и аз един въпрос по темата. Имах подобен проблем,педала ми стягаше и хъркаше при съвсем лек натиск,но нито лампа светва,нито нищо. Сега абс нямам въобще,а като забода кламера дори не светва АБС-а. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове