Jump to content

Strake

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Strake

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Търговище

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Да задам и аз един въпрос по темата. Имах подобен проблем,педала ми стягаше и хъркаше при съвсем лек натиск,но нито лампа светва,нито нищо. Сега абс нямам въобще,а като забода кламера дори не светва АБС-а.
  2. Здравейте,аз също имам подобен проблем. С включен климатик като тръгна да превземам някой баир и ми качва градусите,като отпусна газта или след баира има наклон температурата се нормализира. Същото ми го прави и без климатик,но само ако я наритам 150-160 км/ч. Перките ми включват както трябва,антифриза е нов,помпата е нова. Някакви идеи на какво може да се дължи?
  3. Е така е доста по удобно. С 4 врати ли е,щото гледам,че тва за регулирането на фаровете ти е до ръчната?
  4. Знам ги плоските. Точно за това не взех този в ОЛХ който колегата по горе предложи,защото го продаваше без конзолата,а на моята няма как да го захвана.
  5. Да,но не всички са годни за монтаж на такъв подлакътник
  6. Свързах се с човека,но за моята няма да стане. Продава само подлакътника без конзолата,а моята е с поставка за чаша и няма как да я монтирам. Ако на теб ти върши работа,пиши му,все още е налична.
  7. Здравейте,отскоро съм собственик на хрв и съм доста доволен,но едно ми липсва-подлакътник. От 160 обяви в карс-а едва 10-ина са с оригинален подлакътник. Звънях и по моргите,явно трудно се намира. Та въпросът ми е,има ли някой такъв подлакътник или да ми препоръчате от друг модел който да си пасва. Благодаря!
×
×
  • Създай нов...