Maximus 11 #1 Публикувано 21 Април, 2018 Здравейте, вчера изгубих десен габарит. Беше ми се прецакала крушката (китайски led). Извадих старата, примигна и новата не иска да светне, а е здрава. Гледах бушоните, здрави са. Нямам идея къде да търся пеоблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 158 #2 Отговорено 21 Април, 2018 Кои бушони гледаш, защото имаш при шофьора и при пасажера на пода бушони. На мен не ми светеше дясна крушка на късите светлини и беше бушон от дясната страна. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximus 11 #3 Отговорено 21 Април, 2018 (Редактирано) Въобще не знаех, че има бушони от дясната страна. Сега ще гогледна. Под жабката ли са? Редактирано 21 Април, 2018 от Maximus Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 158 #4 Отговорено 21 Април, 2018 Да,на пода има едно пластмасово капаче. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximus 11 #5 Отговорено 21 Април, 2018 Благодаря, колега! Жив и здрав да си! Въобще нямах на идея, че има и там бушони... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 158 #6 Отговорено 21 Април, 2018 Да уточня,под жабката на десния праг има едно капаче, дърпаш го назад и се маха. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petko_z 125 #7 Отговорено 22 Април, 2018 http://www.autogenius.info/honda-accord-2008-2009-fuse-box-diagram/ Ето.. описани са и трите места с предпазители и кой за какво е... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximus 11 #8 Отговорено 23 Април, 2018 Благодаря, колега. За нещастие се появи нов проблем - явно плафонът в шофьорската врата е окъсил и сега свети постоянно. Когато изкарам бушона за осветлението в купето, всичко освен него изгасва. Има ли някъде контролер/реле, което да проверява дали вратата е отворена/затворена? Изобщо някакви идеи какво може да се е случило? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове