Tiomir 9 #1 Публикувано 18 Април, 2018 Здравейте колеги макар вече, че температурите са качиха и проблема ми изчезна, все пак да питам. Проблема ми е: При ниска температура, около под нулата и по ниски температури харвито ми почти няма спирачки (мек педал, дълъг спирачен път) при студен старт, но когато загрее всичко се нормализира и няма проблем със спирачките, На какво може да се дължи това - стара спирачна течност или на нещо друго? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #2 Отговорено 19 Април, 2018 Смени течността и виж как е. Спирачките ти ще са коренно различни след това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2241 #3 Отговорено 19 Април, 2018 Тук миналата година писах статия за спирачната течност :https://www.facebook.com/hondabgteam/ Разгледай я ,може да си отговориш сам на някои въпроси... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tiomir 9 #4 Отговорено 19 Април, 2018 Благодаря на всички колеги за съветите. Първа стъпка смяна на спирачната течност. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове