h4rd2kill 2 #1 Публикувано 15 Април, 2018 Здравейте, Англичанката при дъжд или миене предната, шофьорска греда (ъгъла, където свършва тавана и започва стъклото... до лявата част на сенника) се мокри. Вариантите според мен са или антената, или уплътненията на предното стъкло. Някой сблъсквал ли се е с този проблем? Колата няма люк. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #2 Отговорено 15 Април, 2018 Предното стъкло е залепено, гумата около него е само декорация. Варианта да тече от там е почти нула, освен ако не е сменявано и новото да е залепено некадърно. Остават антена, люк (ако имаш) и надлъжните канали на покрива. Трите неща предполагат дупки от ръжда в предния край на покрива. Това с люка го преживях с един от Ровърите ми (Ровър 400 е 1 към 1 с англичанката) - запушени отточни канали и изгнил преден край на покрива. На първите ми 2 CRV-та бяха изгнили каналите на покрива в предния край. Получава се понеже там се събира кал, задържа се вода и гние. Двата канала са покрити с черни декоративни лайстни, която можеш да свалиш и да видиш, какво става под тях. Водата от каналите се оттича между стъклото и страничните колонки (под декоративната гума) и отива в коритото под чистачките. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h4rd2kill 2 #3 Отговорено 16 Април, 2018 На 4/15/2018 at 14:39, Krasi-mir написа: Предното стъкло е залепено, гумата около него е само декорация. Варианта да тече от там е почти нула, освен ако не е сменявано и новото да е залепено некадърно. Остават антена, люк (ако имаш) и надлъжните канали на покрива. Трите неща предполагат дупки от ръжда в предния край на покрива. Това с люка го преживях с един от Ровърите ми (Ровър 400 е 1 към 1 с англичанката) - запушени отточни канали и изгнил преден край на покрива. На първите ми 2 CRV-та бяха изгнили каналите на покрива в предния край. Получава се понеже там се събира кал, задържа се вода и гние. Двата канала са покрити с черни декоративни лайстни, която можеш да свалиш и да видиш, какво става под тях. Водата от каналите се оттича между стъклото и страничните колонки (под декоративната гума) и отива в коритото под чистачките. Благодаря за подробния отговор. Люк нямам и като гледам остават каналите на покрива и антената. Имаш ли съвети за свалянето на лайстните, че предполагам са доста чупливи след толкова време . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #4 Отговорено 16 Април, 2018 Нямам идея, как се свалят на англичанката, защото не съм ги пипал на моя Ровър. Предполагам са на пластмасови щипки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове