Velio13 0 #1 Публикувано 3 Април, 2018 Приятели проблемът ми е ,че предната седалка се разхлопа. Релсите са неподвижни ,но седалката се движи нагоре надолу. Имате ли идея как да я оправя без да свалям седалката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6202 #2 Отговорено 3 Април, 2018 Опитай по звука да локализираш мястото на хлабината и дай повече подробности. Не става ясно и за коя от 2-те иде реч, на водача или съседната? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Velio13 0 #3 Отговорено 3 Април, 2018 Става въпрос за седалката на водача. Хлабината е м/у релсата и седалката от задна страна. При всяка неравнаст се чува направо ме побърка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6202 #4 Отговорено 4 Април, 2018 Долните релси са стегнати за пода, а горните за седалката. Провери дали е така. Ако да, значи са износени ролките по които се движат една спрямо друга. При мен е от това и понякога хлопва, но само при резки завои. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Velio13 0 #5 Отговорено 4 Април, 2018 Благодаря за информацията утре ще се пробвам да го оправя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 309 #6 Отговорено 21 Април, 2018 На 04/04/2018 at 8:55, Velio13 написа: Благодаря за информацията утре ще се пробвам да го оправя. Седалката се сваля лесно- откачи куплунзите под седалката и по 2 болта отпред и отзад... Така най-лесно ще намериш проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове