Дака 13 #1 Публикувано 28 Март, 2018 Подаряват ми оригинален теглич от FRV дали ще стане на моето CR-V 2000г. Дали някои се е занимава с тегличи, и ако може да помогне........... с опит, и да даде акъл, може ли да се преправи евентуално? Всякакви предложения ще са от полза, на мен и на останалите? Ако някой има теглич за CR-V 2000г. а му трябва теглич за FRV може да ги разменим,.............. също е вариант? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Дака 13 #2 Отговорено 8 Април, 2018 Започвам да се отчайвам, 70 колеги видели темата ............................... Никой ли не знае, теглич от FRV дали ще стане на CR-V 2000г.?????????????????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Виктор Желев 2 #3 Отговорено 13 Април, 2018 Много ме съмнява да стане , ако можеш да го снимаш ще ти отговоря със сигурност дали става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Виктор Желев 2 #4 Отговорено 13 Април, 2018 Ако е такъв съ сигурност не става . Не си заслужава да се преправя според мен то ще излезе все едно да си направиш нов . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Дака 13 #5 Отговорено 14 Април, 2018 (Редактирано) Преди 18 часа, Виктор Желев написа: Ако е такъв съ сигурност не става . Не си заслужава да се преправя според мен то ще излезе все едно да си направиш нов . Точно същия теглич, като на снимките, който е качил колегата, Виктор Желев ! Като не става, не става, няма да се занимавам с преправяне! Пуснал съм го за продажба, като се продаде, с парите ще си купя, оригинален за ЦРВто! Благодаря за отговорите..........! Редактирано 14 Април, 2018 от Дака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове