vaskooo123 2 #1 Публикувано 23 Март, 2018 (Редактирано) Колеги, предния тампон на двигателя е скъсан и трябва да се смени. Колата е 1.7 дизел фейслифт от 2004-та. Видях уж някакъв тампон в нета който е за сивик 7 дизел, но не стана (пробвахме го в емк-сервиз). Същите ми обявиха цена 280лв за оригинален тампон който излиза по рама и 20 дена доставка. Моят майстор каза че му предлагат 2 вида тампони - едните 90, другите 250лв. Пробвахме с тоя от 90 и той не стана. От Бултрако ми обявиха цена 360лв Какво ще ме посъветвате? От къде да взема оригинален и правят ли се още форумни поръчки? За последната година съм дал около 3500лв за ремонти по колата и не ми се дават още 300лв за някакъв тъп тампон. 4-вратите фейслифтови сивици същия тампон ли имат? Моята е с 2 врати и потърсих в cars.bg коли на части, но никой не продаваше тампона по една или друга причина (не им се разглабя колата защото е частно лице, на друг им бил пукнат, на трети вече продаден). Имаше само 5 на брой фейслифтови 2врати сивици. От преди фейса същия ли е? Редактирано 23 Март, 2018 от vaskooo123 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #2 Отговорено 23 Март, 2018 Здравей, колега! Някъде из темата бях писал за този тампон. За съжаление подмяната му е само с оригинален. На всякъде по каталозите и сайтовете пише, че тампона става за 1.7, но всъщност става за 1.7 бензин (d17) . Моя го взех от Хонда Стара Загора, т.е. Ай Ем Ай за 230 лв. с 2 седмици доставка. Питах един пич в автоморга и ми каза, че всичките му коли идвали със скъсан преден тампон, така че едва ли е си заслужава втора ръка. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vaskooo123 2 #3 Отговорено 24 Март, 2018 Звъннах в Ай Ем Ай, казаха ми 10-20 дена доставка и цена 250-256лв. Само че нещо не бяха много сигурни кой е тампона. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
St.Chavdarov 1 #4 Отговорено 24 Март, 2018 Изтегли си приложението Autodoc от google play Изпратено от моят Redmi Note 4 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #5 Отговорено 24 Март, 2018 Точно изражение на това, което казах снощо. Ето снимки на оригиналния тампон с ОЕМ номер 50840-S6F-E02 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kaloian311 18 #6 Отговорено 24 Март, 2018 Не искам да правя реклама но моят го рециклирах преди 3 год. в Гуматрейд в Пловдив и не е мръднал,нямам и излишни вибраций.Потърси ги в нета.Знам къде се намират но нямам координати. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vaskooo123 2 #7 Отговорено 26 Март, 2018 Благодаря за снимките icko, доста доставчици ме питаха за точни снимки и нямах! Чавдаров, на всички им излизат тези Yamoto, не само в autodoc, ама тампона не пасва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове