emulsia 58 #1 Публикувано 20 Март, 2018 Здравейте и от мен.нов член съм в фамилията и горд собственик на HR-V.Закупих Хонда HR-V 1.6 105 к.с 2WD 2001 г. Въпреки без екстри много ми допадна модела,няма климатик и не е 4х4.Питането ми е за тези който имат този модел не откривам филтър за купето,означава ли,че имат само тези със климатик.Благодаря предварително за отзовалите се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitzev 15 #2 Отговорено 20 Март, 2018 (Редактирано) Моята е с климатик и филтъра е зад жабката. Редактирано 20 Март, 2018 от gitzev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emulsia 58 #3 Отговорено 20 Март, 2018 Изгледал съм всичкото видео налично в тубата,но при мен е различно няма отваряща част,затова ако има човек в форума без климатик да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #4 Отговорено 20 Март, 2018 Парното е едно и също.Може само да не ти е изрязано капачето.С подходящо зеге ще се клъцне внимателно по очертанията.Зад капака няма нищо и не е опасно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emulsia 58 #5 Отговорено 20 Март, 2018 За рязането грешка нямам,но и трябва да го оформя нещо като капаче,а то не е като на клипчето по горе,а не ми се иска да повярвам,че 2001г.автомобил няма филтър купе дори и без климатик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #6 Отговорено 22 Март, 2018 Добре де жабката се сваля за 10 секунди,направи няколко снимки и покажи какво е положението. Ти как успя да намериш автомобил 2001 г. без климатик? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emulsia 58 #7 Отговорено 22 Март, 2018 Ще прозвучи глупаво, нищо че съм на 47 години,връзка със колата ... Видях харвито и казах ,това е моята кола.Трудно ми е да обясня какво се случи,не ми е първата кола, а 7-8 .Взех я на прилична цена и до момента всички възли обслужени и днес нова газова уредба, Ловато стана 6 тупалки.Тези дни Маркони ще снимам мястото и ще кача някоя снимка на куклата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emulsia 58 #8 Отговорено 22 Март, 2018 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K.Ang 4 #9 Отговорено 23 Март, 2018 да те радва дъълго време....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emulsia 58 #10 Отговорено 25 Март, 2018 Мерси колега K.Ang Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emulsia 58 #11 Отговорено 26 Март, 2018 Ето снимките,че няма филтър купе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K.Ang 4 #12 Отговорено 26 Март, 2018 ето тук трябва да се направи отвора за филтъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emulsia 58 #13 Отговорено 27 Март, 2018 Благодаря колега K.Ang,аз така и предполагах според гледаното видео в нета,само трябва да измисля как да го оформя като вратичка ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове