voodooavenger 0 #1 Публикувано 19 Март, 2018 Съвместими ли са генерациите на civic Fn2 Type r и mugen rr от 2008г? Искам да подобря сивика си ,възможно с оригинален детайл. Благодаря . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #2 Отговорено 19 Март, 2018 Те са съвместими, но едва ли ще намериш от Муген, а и не виждам смисъла.. Има доста други варианти. Моята е с Invidia генерация и съм много доволен. Ти ли купи софийския тъпир ? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #3 Отговорено 20 Март, 2018 Да попитам в темата, как стои въпросът с къстъм или афтърмаркет цялостните генерации и катализатора със сондите? Сменя ли се катализатора с друг или? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #4 Отговорено 20 Март, 2018 Общо взето, ако сложиш спортен изпускател катализатора изчезва. На самия колектор има втулка, която измества сондата за да не ти свети чека. И най добре било, ако се сложи колектор колата да се настрои с флашпро или друга алтернатива. Аз сега мисля да и слагам 4-2-1, но тая електоника бърка работата, голяма цифра е и става само за един автомобил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
voodooavenger 0 #5 Отговорено 20 Март, 2018 Не, моята е от Англия и реших да си направих кефа, и да я докара, та аз съм и втория собственик. Идеята ми беше точно за това, да не променям и да се мъча да заблуждавам електрониката на колата, като щом пасва, си купувам от отпред до гърнетата. Нови ги има в интернет от mugen rr пълен комплект и да не ги мисля тея букси, и ламбда сондата. А и мисля, че то ще е по-добре от др. не разбирам, мн.мн. извинете, ако бъркам и благодаря за информацията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
voodooavenger 0 #6 Отговорено 21 Март, 2018 Даже не съм го виждал този тъпир. Но като цяло, за сега съм мн.доволен от колата,жена ми е със същата type s 2.2 дизел 2008 от 1 -2 години, но сме се поглезили с всички за модела екстри и сме мн доволни за сега, благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #7 Отговорено 21 Март, 2018 (Редактирано) По нашенски е явно превода За генерацията дори и да е цялостна не знам дали няма да ги мислиш сондите и катализатора.Не вярвам да се премахват.По-скоро някакъв "спортен" катализатор да има но сондите си остават според мен.Имаш ли някакъв линк на този Муген колега voodoo? Гледам ползват точно в Англия Milltek.И като стана въпрос за сонди, някой сменял ли е и ако да с каква? Редактирано 21 Март, 2018 от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todorov365 8 #8 Отговорено 21 Март, 2018 Генерацията на fn2 mugen rr струва над 4000лв.Има много добри генерации на доста по-ниски цени. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #9 Отговорено 22 Март, 2018 Моята Инвидиа е около 2000 лв, като смятам, че по нищо няма да отстъпва на Мугенската. Това е цена без колекотор разбира се. Сега мисля да и вземам на Tegiwa 4-2-1 колектора (около 1100 лв) , а сондите пак казвам 2-та сонда, като се сложи дистанционна втулка няма грижи, а за първата, ако има проблем мисля че от електрониката може да се магари нещо.. това като си без катализатор. Моята е на 70 или 76 мм външно и до 3000 оборота си е доста тихичка, нагоре е ясно 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todorov365 8 #10 Отговорено 22 Март, 2018 Има страхотни генерации за 1700-2000лв. Мое мнение, че дори ще са по-добри от мугенската. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #11 Отговорено 23 Март, 2018 Ако трябва да сменям, бих заложил на къстъм. Rollin мисля, че е правил такава за акорда, а и не само той. Принципно и готовите сигурно са добри, но и цените също са доста добри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todorov365 8 #12 Отговорено 23 Март, 2018 Цените, който съм посочил, на генерациите, са с отлично качество. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todorov365 8 #13 Отговорено 23 Март, 2018 Оригиналната генерация не е оптималната, там се търсят други неща.Когато смених моята, колата корено се промени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todorov365 8 #14 Отговорено 23 Март, 2018 Не само колега,диаметъра е прекалено малак за този мотор. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
voodooavenger 0 #15 Отговорено 24 Март, 2018 Съжалявам, но не мога да намеря обявата. Гледал съм я на тел. и не мога да я намеря. Звънял съм дори на подобна обява там, но не знаеха съвместими ли са, всъщност не искаха да поемат отговорност и така реших да питам най-вещите в темите с нашите коли. Ако открия обявите, ще ги постна. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todorov365 8 #16 Отговорено 24 Март, 2018 Да колега, напълно съвместими са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
voodooavenger 0 #17 Отговорено 28 Март, 2018 благодаря ти за отговора todorov365 и на другите по горе.вече ще съм уверен и ако ги надуша пак ви ги поствам и щипвам един комплект. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todorov365 8 #18 Отговорено 28 Март, 2018 Защо толкова държиш да е на mugen колега.Според мен това са много излишни пари,но ти си знаеш най добре. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #19 Отговорено 28 Март, 2018 (Редактирано) Japanese fever, за Европа 8ма ген е K20Z4.Civic SI е за САЩ и там мисля, че е Z3.За Япония не знам каква е Ако говориш под "тук" за друга страна ме извини. Редактирано 28 Март, 2018 от Mkilla 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todorov365 8 #20 Отговорено 28 Март, 2018 За Япония това купе не се произвежда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
voodooavenger 0 #21 Отговорено 31 Март, 2018 благодаря за предложенията колеги.ще помисля а защо се насочих към mugen защото го намерих на мн добра оферта а и си мислех че mugen си е mugen.а когато се реша ще поразровя пак да разгледам иначе го намерих за 600 Лева което ме насочи към него специално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todorov365 8 #22 Отговорено 31 Март, 2018 (Редактирано) За тази сума където казваш колега,на 100% не е mugen. Редактирано 31 Март, 2018 от todorov365 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове