Iron1x 0 #1 Публикувано 1 Март, 2018 Здравейте колеги : ) От 4 насам месеца карам Акорд 8 ма - 2.0 седан и както всяка Honda e прекраснен автомобил.Имам обаче следния проблем,колата е от Switzerland и езика на киломертажа е на немски.Няма навигация но при радиото mp3 итн в средната конзола е на английски и е ок.Предишния ми Акорд 7 си беше на инглиш и не ме дразнеше..Има ли някакъв начин да се смени езика на english на километража или трябва немски да се учи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
romborak 165 #2 Отговорено 1 Март, 2018 (Редактирано) Здравей, колега, По-долу са указанията на руски. Ако не можеш да се ориентираш - пиши на лични. Редактирано 1 Март, 2018 от romborak Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iron1x 0 #3 Отговорено 1 Март, 2018 (Редактирано) Много ти благодаря колега @romborak,направих го за 1 минута с твоя помощ ! Руския също не е проблем,навремето някои от нас го учеха в даскало .. еех как минава времето не е истина.. Сори малко се отплеснах Благодаря за бързия съпорт,форума е прекрасен Редактирано 1 Март, 2018 от Iron1x Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #4 Отговорено 1 Март, 2018 Преди 4 часа, romborak написа: Здравей, колега, По-долу са указанията на руски. Ако не можеш да се ориентираш - пиши на лични. Кошега можеш ли да ми пратиш ръководството където е на руски или да кажеш от къде да си го сваля?Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1266 #5 Отговорено 1 Март, 2018 (Редактирано) Преди 2 часа, ivan047 написа: Кошега можеш ли да ми пратиш ръководството където е на руски или да кажеш от къде да си го сваля?Благодаря! Той каза колегата. https://drive.google.com/file/d/0B9cNjawsi_BocVZNa3Bsdjk0WUE/view?usp=sharing Редактирано 1 Март, 2018 от Митко Йотов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове