BRM 0 #41 Отговорено 18 Април, 2007 Браво на полицията, че е взела случая присърце - чудно,но факт )).Значи тактиката с близките паркинги е абсолютно вярна.Този път я запечатваш с едно каско и пей сърце .От тук нататък нека хондата ти е само повод за радост . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #42 Отговорено 18 Април, 2007 Еми честита нова/стара кола... ..и браво на ченгетата...сигурно са били некви фенове на Хонда..като няшия любим съклубар ! Да почерпиш ей ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vensell #43 Отговорено 18 Април, 2007 Наистина това е добра новина, Сега предполагам си много щастлив, както и полицаите(свършили са си работата) и застрахователите(направили са едно кръгче и са я оставили наблизо за да бъде намерена и после застрахована ), излиза че всеки е доволен това е ... България (не мерси).Все пак когато загубиш нещо започваш да го цениш повече - радвай й се повече на колата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD #44 Отговорено 18 Април, 2007 Евала браво сега никаква застраховка. Сложи си защите да немогат да я запалят! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #45 Отговорено 18 Април, 2007 На някой му се е карало Хонда и понеже не е могъл да си купи или някой да му даде едно кръгче да направи и е взел твоята .Добре,че не са я отъркаляли някъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zhivko 0 #46 Отговорено 20 Април, 2007 РАДВАМ СЕ ЗА ТЕБ АЗ ПРЕЖИВЯХ СЪЩО ТОЗИ КОШМАР И НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОГО,ДАНО СИ ОТКРОВЕН ЧЕ ПОЛИЦИЯТА Е ОТКРИЛА КОЛАТА ИЛИ ДРУГИЯ ВАРИАНТ Е ДА СИ СИ ПЛАТИЛ ОТКУПА КАТО СА ТЕ ЗАПЛАШИЛИ С ПОСЛЕДСТВИЯ.КАКТО И ДА Е ТИ СИ ЗНАЕШ МНОГО МАЛКО ОТ ПОСТРАДАЛИТЕ ИМАТ ШАНСА ПОЛИЦИЯТА ДА ОТКРИЕ КОЛАТА И ДА ЗНАЕШ КРДАЦИТЕ ИМАТ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТЕБ ОТ НЯКОЙ КОЙТО ТЕ ПОЗНАВА ДОБРЕ,СЛЕДЕН СИ ИС И НАБЛУДАВАН.ИМАЙ ВИНАГИ ЕДНО НА УМ.В ЩАТИТЕ ХОНДИТЕ ГИ КРАДАТ ЗАРАДИ ДВИГАТЕЛИТЕ А НЕ ЗАРАДИ ОТКУП ДАНО И ТУКА ДА НЕ СТАНЕ ТАКА!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #47 Отговорено 20 Април, 2007 Ами преди малко я видях на околовръстното след Черни връх в посока бул.България, ама нали каза, че си я намерил вече Спроред мен направи това, което е и трябвало да направиш много по-рано - автокаско Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #48 Отговорено 20 Април, 2007 М****ка им мрьсна сори за колицата дано им се вьрне тьпкано, така на един мой приятел думнаха 5г хонда пред Окрьжна болница тькмо мислеха да и правят каско, а кво стана, а вьтре даже му бяха и документи и след два дни му се обадиха и му искаха откуп 1500лв м***ка им стара но той отказа защото я беше земал за 500 евро от Германия 95г. беше беше доста запазена и варвеше много добре Д15Б2 беше, каза им "Тьпаци аз за тия пари ще си взема по добра" и си взе един много добьр Акорд абе дано ги намериш и да си платят за това деяние.Опа сега видях като се зачетах, че си я намерил е честито батка и да го полееш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ironstone 0 #49 Отговорено 20 Април, 2007 Може да са прочели форума крадците, знае ли човек... или да са я взели за проба да се повозят малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #50 Отговорено 20 Април, 2007 Честито, много се радвам Направо сам потресен ... тук в Бургас никога не сам чул случай полицията да намери открадната кола ....Всъщност историята ми с едната кола, която си намерих и залових педала в нея имаше продължение - взеха ми я в полицията като "веществено доказателство" и цял месец майор от 4-то районно в Пловдив ме изнудваше за пари да ми го върнат, иначе щял да стои докато изгние там накрая работата я докарах до бой във фоайето на районното и си я взех след лют скандал пред десетина свидетели, ама чак ми се повръща още от наглостта им дано на никого от нас вече не се случват подобни безобразия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iSpider 0 #51 Отговорено 20 Април, 2007 Браво че са ти я намерили колицата Това с оставянето близо до мястото където са я откраднали ми прилича на някакъв намек от рода на "Тичай сега да си направиш застраховка щото видя че можем да я подкараме" ... ама кво да се прави - такава ни е държавата ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #52 Отговорено 26 Април, 2007 Радвам се за теб приятел, аз нямах този късмет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове