bonev911 24 #1 Публикувано 14 Февруари, 2018 Здравейте, колеги. След кратка липса на Хонда, отново се сдобих с такава. Макар и да няма никаква база за сравнение със старата ми 4ка. Та... Новата "стара" Хонда е Сивик, с мАтор 1.7 cdti 2003- хечбек с 4ри врати. Първите ми впечатления са добри, динамика, пространство в купето, багажник и т.н. Днес я вкарах в сервиз да я огледат, та... До момента за смяна- предни амортисьори, дискове, накладки и други дреболии. Пиша по повод няколко питанки от моя страна. Ще се радвам някой да хвърли светлина. 1. Климат контрола, в частност врътката на топло/студено не работи. Въртя на топло, духа топло, въртя на студено, пак духа топло. Нямах никакъв шанс да пробвам климатика, дали изобщо работи. Ако някой си е патил от това, моля да сподели. 2. Из форума четох, че при отключване/заключване с фабричното дистанционно има светлинна индикация чрез мигачи. Това при всички модели ли е или не. 3.Фабрично дават размер на гумите 195/60/15. От старата ми останаха много запазени Тойо-та, но размерът им е 195/50/15. Виждам,че според калкулаторите имат доста разлика, но преди да тръгна да ги продавам реших да попитам, какво биха минусите, ако сложа тях. 4.Реглажът на фаровете не работи. Дали проблемът е механичен или е възможно да е изгорял някой бушон ( има ли изобщо отделен за тази функция) 5.Бях чел, че тези мотори са снабдени с подобно на свещи, които подгряват антифриза и при включване на топло+климатик стопляли 2 минути след студен старт и започвало да духа в купето топло. Та..всички мотори ли са снабдени или не, тъй като пробвах и не се получи. Съществува ли начин за диагностика, освен закачане на комп? 6. Всякакви допълнителни съвети от ваша страна биха ми били полезни, тък като от тези колички никакъв ме няма ( за 4та ген съм доста по в час) Предварително благодаря на всички споделили мнения, препоръки и съвети. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 14 Февруари, 2018 Изчети тази тема, може да има отговори. Честито и безаварийно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове