lekk 1 #1 Публикувано 5 Февруари, 2018 Здравейте, колеги ! Искам да попитам дали някои би могъл да ми каже какви са номерата на лагерите на скоростната кутия на двувалова Хонда ЦРХ д-серия. Знам че на диференциала са 80х40х18 , което по каталог отговаря на 6208. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 18 Февруари, 2018 По каталог е едно , а реално е друго , имат определена якост и хлабина и на дифа както и на всякъде са специфични . Пиши кои лагери те интересуват зада ги погледна в сервиза и ще ти ги напиша. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lekk 1 #3 Отговорено 6 Март, 2018 (Редактирано) fenabg , Благодаря За Вниманието! Извинявам се че пиша с малко закъснение. В момента не сам в БГ и имам нет рядко. Значи от чертежа в ръководството за Сивик ,ЦРХ -1990. Позиция: 67- Лагер на "главния шафт"; Позиция: 44- Лагер на "главния шафт"; Позиция: 19- Лагер на "коунтър шафт", на БГ не зная как се наричат. Извинявам се! Общо взето тези, които са радиално-съчмени, че такива има в момента на "Промо". Освен това забелязах че "пружинната ми шайда" я няма , поз. 66. и смятам че това ще ми създаде проблем....Имам и кутия от д15б2, която още не е разглобена. Тя си е от оригиналния Двигател на моята кола. Бих ли могъл да ползвам нещо от нея да речем да сменя файналът, че този от ЦРХ доколото разбирам е 3,88 и 5тата също, къса е .... Станаха повече въпросите :). Редактирано 6 Март, 2018 от lekk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове