никола илев 1 #1 Публикувано 1 Февруари, 2018 колеги само може ли да се замени демпферния маховик с твърд ако има такъв естествено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev crv 27 #2 Отговорено 2 Февруари, 2018 Ако го продават в Ebay, значи, да... Sent from my TSD Octa A0520P using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1864 #3 Отговорено 3 Февруари, 2018 На 1.02.2018 г. at 15:33, никола илев написа: колеги само може ли да се замени демпферния маховик с твърд ако има такъв естествено И каква ти е идеята? Демпферния маховик е измислен с някаква цел, а икономията която мислиш да направиш , (питайки за твърдия маховик), ме навежда на мисълта, че мислиш да караш колата цял живот, или да минаваш "тънко" , сменявайки само феродов и притискателен, диск през година. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
никола илев 1 #4 Отговорено 3 Февруари, 2018 да това ми е идеята по ниска цена на ослужването , според мен целта на демпферния маховик е само комерсиална никаква разлика не виждам от автомобил с твърд такъв а колко време мисля да си карам автомобила си е лично моя работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1864 #5 Отговорено 3 Февруари, 2018 Преди 2 часа, никола илев написа: ........според мен целта на демпферния маховик е само комерсиална ...... А според мен много бъркаш, но както си прецениш - успех в начинанието ! Разбира се ,че си е лична работа , колко време ще си караш колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev crv 27 #6 Отговорено 3 Февруари, 2018 Всъщност, не е точно комерсиална, но с времето показа, че е лек идиотизъм маховика да е консуматив. Затова измислиха conversion китовете. Там пружините са преместени на феродовия диск, което е значително по - евтин и удачен вариант. Карам вече 50000 км с такъв Avensis D-4D без никакви проблеми. Sent from my TSD Octa A0520P using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове