Mu6o 0 #1 Публикувано 31 Януари, 2018 (Редактирано) Днес докато отивах някъде изведнъж спирачките ми по баир надолу отказаха… Реагирах бързо и дръпнах спирачката като гледах да не се забия в някой бордюр или нещо… Всичко мина както трябва. Спрях погледнах течностите бяха си добре… След това нали пуснах аварийните и се прибрах, защото бях на 100 метра от нас. Гледах при запален мотор на скорост с „натиснати“ педал за спирачки, който не потъва а седи горе-едва потъва ръчната се показваше на таблото. Та колега, някакви идеи от какво ще е? По принцип ще видя да я занеса на майстор, но ми е чудно каква е вашата теория. Досега не съм имал проблеми със спирачките! Возилото е Honda Civic CDTI 1.7 2003 година с Isuzu Мотор. Редактирано 31 Януари, 2018 от Mu6o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2876 #2 Отговорено 31 Януари, 2018 Щом педалът не потъва, а седи горе одървен, значи не е въздух. По-скоро е запушване някъде... Добре, че си имаш Markony наблизо! Както каза Japanese fever - иди при него да прегледа колата. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове