himikov 0 #1 Публикувано 26 Януари, 2018 (Редактирано) Здравейте! Имам проблем с VSA и се оказва, че никои не може да ми помогне. Имате ли представа кои и къде се занимава с тези неща и е добър специалист? Редактирано 2 Февруари, 2018 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1256 #2 Отговорено 26 Януари, 2018 Колега, какъв точно е проблемът? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
himikov 0 #3 Отговорено 26 Януари, 2018 Едната гума изпреварва другата с разлика от 2-3 километра в час. Грешката не може да се изчисти. VSA показва, че не работи след като премине скорост от 30км.ч. До 30км. в час работи системата. Където е скоростния лост и ръчната зад тях има едни датчици, като се закачи там показва, че когато колата е на равно все едно е под наклон, а когато е сложим в лек наклон все едно е на равно, смених го и пробвахме с датчик от друга кола, които е здрав и показва пак, че е под наклон. Демек проблема не е в тези датчици, които мисля че са живачни, защото от друга кола пак показва това. И това стана много лек удар на предната броня долу ниско, където е десния халоген, а зад него се намира модула, които управлява ABS и VSA... От една година кои ли не се мъчи и какво ли не пробвахме и няма оправяне, стана като загадка все едно е непоправимо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1846 #4 Отговорено 26 Януари, 2018 И коя е грешката, която не може да се изтрие? Това: Цитат Едната гума изпреварва другата с разлика от 2-3 километра в час. ме навежда на мисълта , че може да имаш проблем с някой датчик за ABS-а. И в крайна сметка - какво сте пробвали друго, освен смяната на онези датчици около ръчната. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
himikov 0 #5 Отговорено 26 Януари, 2018 Датчиците са сменени. Слаган е и друг модул за VSA и пак не става... това няма оправяне просто. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #6 Отговорено 26 Януари, 2018 Може ли да напишете номер на грешката . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1846 #7 Отговорено 26 Януари, 2018 Преди 2 часа, himikov написа: Датчиците са сменени. Слаган е и друг модул за VSA и пак не става... това няма оправяне просто. Тогава проблема ти е в кабела, от буксата на датчика до модула - това на проблемното колело, което и да е то. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
himikov 0 #8 Отговорено 26 Януари, 2018 Дано стане утре ще кажа да се провери и ще Ви кажа какъв е резултата. Но нали, ако е прекъснат кабела няма да показва скоростта на 4-те колела. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
himikov 0 #9 Отговорено 26 Януари, 2018 Това е грешката... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #10 Отговорено 26 Януари, 2018 http://omanual.ru/Honda/Civic-3D/8/ru/html/000000000002840.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове