pa4uno 0 #1 Публикувано 22 Януари, 2018 Здравейте колеги! Искам да попитам дали някой е поправял външна дръжка на врата на Хонда ХР-В 2000год, десен волан. Днес след като я отворих и нещо изпука и не иска да се прибере напълно, вратата се затваря и отваря нормално но не иска да се прибере до края. Може и да е някаква пружина. Ако някои е поправял или поръчвал нова ще му бъда много благодарен да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #2 Отговорено 31 Януари, 2018 Да,има счупена пружина,за съжаление едва ли ще се справиш с ремонта ,затова поръчвай от морга. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pa4uno 0 #3 Отговорено 2 Февруари, 2018 Благодаря за съвета. Дали са еднакви дръжките от две и четри врати. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v3t 0 #4 Отговорено 4 Февруари, 2019 Здравей колега.Дръжката се оправя за 10 мин.И при мен се получи така и при много други авери -чупи се едно чопче което държи пружината.Има друго място където я законтряш-но дръжката става малко по стегната отколкото трябва.Може и пружината да е както каза Маркони но 99.9% е чопа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 123 #5 Отговорено 5 Февруари, 2019 Колеги има ли тънкост при ваденето на патрона. Стигнах дотам и ме достраша да не го разпарчатосам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #6 Отговорено 6 Февруари, 2019 Има U-образна пружина на патрона.Като вилка е.Рогата са нагоре.Хваща се с нещо остро за У-то и се изтегля надолу. Ламаринката я скрива ,но като погледнеш малко косо отдолу ще видиш У-то.Направена е от стоманена тел 2 мм.Сглобяването става по-лесно.Оставаш вилката малко по-надолу и щракваш патрона на мястото му. Ако ще миеш секрета,после се смазва само с WD40.... В темата ми за рибарския автомобил има снимки как се фиксира проблема със счупения зъб. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 123 #7 Отговорено 6 Февруари, 2019 (Редактирано) Благодаря Маркони ! Редактирано 6 Февруари, 2019 от dindin Предходно мнение не се цитира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #8 Отговорено 7 Февруари, 2019 Отворих да снимам ,че да не прецакаш нещо 1 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 123 #9 Отговорено 8 Февруари, 2019 Няма да ми е за сефте Благодаря отново!На пролет ще го мъчим пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове