smbonev 0 #1 Публикувано 20 Януари, 2018 Здравейте съфорумци, Преди няколко седмици пропуснах да угася плафона и така за 2-3 дни, в които колата не се караше, останах без ток. Заредих акумулатора, всичко е наред, но устройството което е монтирано за ползване на USB вместо CD, вече не работи. Нито от копчето CD/aux на централната конзола, нито от бутоните на волана. Разглобих за всеки случай, за да се уверя, че някой кабел не се е откачил, щеше да е много голямо съвпадение, но все пак се оказа, че всичко си е на мястото. Някой ползва ли такова устройство и знае ли къде може да е проблема? Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #2 Отговорено 20 Януари, 2018 А на диплея на устройството на колата какво изписва? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smbonev 0 #3 Отговорено 20 Януари, 2018 Стои си на радио, никаква реакция.Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #4 Отговорено 20 Януари, 2018 Пробвайте да му качите отново версията на софтуера.https://youtu.be/Y6JFPxcvOZE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smbonev 0 #5 Отговорено 21 Януари, 2018 Опитах няколко пъти, но понеже флашките ми нямат лампички не разбирам дали въобще ги чете.Сетих се за друго - възможно ли е да има отделен бушон за CD/aux и той да е изгорял? Днес пак разглобих всичко, 10 пъти вкарвах буксите и ги изкарвах, но така и не свирна. Бутоните не реагират, все едно нямам въобще CD/usb. Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #6 Отговорено 16 Март, 2018 Малко не е точно по темата, но ми изпадна такъв Grom, изглежда като този, но е с кабел за тойота. Отзад като модел пише GROM-U2i.2-TOY, дали ще стане с подходящ кабел? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smbonev 0 #7 Отговорено 17 Март, 2018 Качва се различен firmware, според марката и модела. Ако го направиш това и намериш кабел за Хонда, според мен ще стане. Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове