w630i 7 #1 Публикувано 20 Януари, 2018 Може ли да ми кажете, кой бушон е за плафоните на купето. Исках да сложа диодни крушки, но изгаснаха всичките плафони, според мен е бушона, ама не знам кой е? Благодаря ви, предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #2 Отговорено 21 Януари, 2018 Здравей колега. Мисля, че трябва да е 17. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
w630i 7 #3 Отговорено 24 Януари, 2018 Мерси колега, прегледах ги всичките и намерих кой бушон е пробил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
w630i 7 #4 Отговорено 30 Януари, 2018 Можеш ли да ми кажеш кой номер бушон или реле е за планина намиращ се между предната и задната седалка, светещ при отваряне на вратите, а също така и лампата намираще се на волана и светеща около ринга , където влиза контактния ключ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 614 #5 Отговорено 31 Януари, 2018 (Редактирано) Според тази схема е №3 15А Редактирано 31 Януари, 2018 от plambeto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #6 Отговорено 31 Януари, 2018 (Редактирано) Според мен е номер 6 от втората снимка. Редактирано 31 Януари, 2018 от cucy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
w630i 7 #7 Отговорено 31 Януари, 2018 (Редактирано) Тоя № 3, 15 А, го смених и плафоните светнаха на ON, но на междинно положение, когато се отварят вратите не свети плафона. И се чудя дали може проблема да е някое от копчетата на вратите и капаците. Редактирано 31 Януари, 2018 от w630i Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 614 #8 Отговорено 2 Февруари, 2018 На 30.01.2018 г. at 20:18, w630i написа: ... а също така и лампата намираще се на волана и светеща около ринга , където влиза контактния ключ. Намерих схемата и на подсветката на контактния ключ. На картинката горе в ляво - два светодиода захранени през бушона за плафоните (№3 15А). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
w630i 7 #9 Отговорено 3 Февруари, 2018 При смяната на бушон № 3, ринга не свети. Значи са диодите изгорели, волана ли трябва да разглобя, за да ги сменя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 614 #10 Отговорено 4 Февруари, 2018 Не съм го разглобявал но ще ти е по лесно да работиш ако свалиш корите под и около волана. Използвай повода да почистиш и смажеш вентилаторчето на датчика за температурата ако се чува. При смяна на крушки по таблото го смазах и шума изчезна. Аз първо бих проверил кабелите От бушона до светодиода (бял/син) и от светодиода до мултиплексния контролен модул (бял/черен). След това бих пробвал с подаване на напрежение директно на светодиода да видя дали ще светне. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове