swakke 54 #1 Публикувано 16 Януари, 2018 (Редактирано) Здравейте.Колата е црв 147кс.Въпросът ми е имали колата knock sensor и къде се намира?Започна да ми излиза тази грешка и много ме дразни.Преди да сменя двигателя не ми е излизала.Другия ми проблем е че сутрин като запаля колата,загрява си до 30 градуса и обръща на газ.Като поработи 1-2 минути и гасне.Днес ми го направи 2 пъти.Иначе пали от раз.Вече като вдигне нормална температура няма ядове.Но ми светва чека с грешка 23.Някакви идеи имате ли? Редактирано 16 Януари, 2018 от swakke Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #2 Отговорено 17 Януари, 2018 (Редактирано) Снощи изчистих грешката.Днес чека не е светвал.Преди малко проблема пак се появи.Запалих и я оставих на бензин.След около 1-2 минути угасна.Паля отново работи около 30сек и пак угасна.и така около 10пъти.Накрая тръгнах с мръсна газ,пообиколих малко и проблема изчезна. Редактирано 17 Януари, 2018 от swakke 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #3 Отговорено 22 Януари, 2018 (Редактирано) Редактирано 22 Януари, 2018 от swakke Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #4 Отговорено 30 Януари, 2018 Проблема е решен.Някой датчик в делкото е правил мизерии.Пратих го във Варна да ми сменят всичко вътре тъй като не можах да намеря да купя цяло. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #5 Отговорено 8 Април, 2018 Здравейте.От доста време ми свети чека и на газ и на бензин.Пак излиза грешка 23.Дали кнок сензора се е скапал?Къде се намира? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #6 Отговорено 8 Април, 2018 Значи не е било делкото . Под всмукателния колектор се намира . Как па решихте че е делкото ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #7 Отговорено 8 Април, 2018 Губеше се тока на свещите.Ту имаше искра,ту нямаше.Сменях бубина и пак същата работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове