valen_v 0 #1 Публикувано 13 Януари, 2018 Здравейте, трябва да сменя каретата на кардана, някой да препоръча място. Мисля да го пращам в гр. Кубрат. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1843 #2 Отговорено 13 Януари, 2018 Тук ще ти свършат качествено работата но е в София: https://www.felix.bg/Баланс Ето ти и една тема, в която колега от форума ги е използвал и е доволен: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kapanec 4 #3 Отговорено 14 Януари, 2018 Ако си намериш преса, електрожен и 8бр шайби може сам да си ги смениш философията не сложна . Каретата ги намерих по 35лв за 1бр аз и един приятел ги смених ме за 1ч . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DOXATA 102 #4 Отговорено 15 Януари, 2018 +1 за Феликс. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valen_v 0 #5 Отговорено 18 Януари, 2018 И аз съм купил каретата, но ми се вижда сложно да ги напасна перфектно. Предложиха ми кардан за 100 лв. мисля да го взема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове