Jump to content

valen_v

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно valen_v

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Prelude/ CR-V 2,2 i-CTDi
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Последни посетители

1096 профилни разглеждания
  1. Гледам разни схеми и се чудя, има ли начин да се монтира някой друг сензор или каквото там липсва от системата и фейс лифтовете 2006 които нямат да станат с VSA. Запознатите да кажат.
  2. И аз съм купил каретата, но ми се вижда сложно да ги напасна перфектно. Предложиха ми кардан за 100 лв. мисля да го взема.
  3. Здравейте, трябва да сменя каретата на кардана, някой да препоръча място. Мисля да го пращам в гр. Кубрат. Благодаря.
  4. Здравейте, проблема е следния. Изгоря ми бушона за мигачите, смених го и мигновено изгоря пак. Проверих всички букси(чисти са и си имат някаква грес или масло) и крушки, няма окислени или видимо проблемни. На предните мигачи кабелите са мокри, но изглеждат здрави. За да опитам да локализирам проблема по някакъв начин започнах да слагам бушони и да включвам различни мигачи. Свършиха бушоните 10-ка и по инерция продължих да слагам по-големи... и така до момента в който спряха да горят бушоните, но и мигачите не светнаха. С разликата, че когато горяха бушоните лампата за аварийни мигаше веднъж и загасваше (нормално тя мига), а сега като ги пусна тя остава светнала. Вероятно вече съм изгорил нещо на следваща инстанция, заради големите бушони. Кое е то и как според вас да намеря проблемното място? Предварително благодаря.
  5. valen_v

    обороти

    Колеги,колата загуби обороти ..помогнете !!А тя е Prelude 2.0 автоматик 1999г. преди 1 седмица започна да губи обороти та дори и да гасне докато не загрее,а като загрее държи независимо на газ или бензин 500 оборота.на 90 000км е ,а от 40 хл карам на газ. до сега никакви проблеми няма разлика в оборотите на газ и бензин. Сменени са свещите и въздушният филтър...помонете че ме е срам да карам така
×
×
  • Създай нов...