Jump to content
Guest Accord F18A3

Honda Accord 1999 ( 1.8 I S 136 Ps)

Recommended Posts

Guest Accord F18A3

Как разбра че е развален? Къде ти казаха тази цена?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как разбра че е развален? Къде ти казаха тази цена?

Ами на празен ход прави много богата смес, чак се дави двигателя и едвам работи. Когато карам в градски условия направо виждам през 5-10 километра как се движи стрелката на бензина все едно е пробит резервоара. Ами колата е в сервиз даже кам 8 ми се обадиха и ми казаха 1030 лева, че са намерили... Но незнам парите ми се струват доста. Дано някой тук спаси положението, е не за без пари, но тази сума ми се вижда голяма за този датчик.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурни ли са, че не е от ламбдата, защото май и тя може да подава грешни данни и да обогатява сместа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурни ли са, че не е от ламбдата, защото май и тя може да подава грешни данни и да обогатява сместа.

Да сигурен сам, дори аз сам си я замерих като бях там. Ламбдата обогатява като си е отишла но това е много повече. На празен ход гори повече отколкото да караш 200 :) Не давене ами незнам какво. Падат страшно много уборотите, но негасне. Като го изключа тоя датчик двигателя работи по абсолютно същия отвратителен начин..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами колата е в сервиз даже кам 8 ми се обадиха и ми казаха 1030 лева, че са намерили... Но незнам парите ми се струват доста. Дано някой тук спаси положението, е не за без пари, но тази сума ми се вижда голяма за този датчик.Колега пробвай на този телефон 0888 33 26 97 - Даниел - управител на магазин за авточасти за японски автомобили в Пловдив.

Редактирано от Accord F18A3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Диагнозата е грешна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Изчакай ще изкочи от някаде МАП сензор.Пробвай с Омбре,може да измисли нещо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Диагнозата е грешна.

Какво друго може да е. Тоя датчик никакъв сигнал недава. Проверихме всички датчици и абсолютно всички работят нормално. Ако трябва до София да е докарам и можеш ли да ми дадеш информация каква е цената на тоя сензор??? :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Диагнозата е грешна.

Какво друго може да е. Тоя датчик никакъв сигнал недава. Проверихме всички датчици и абсолютно всички работят нормално. Ако трябва до София да е докарам и можеш ли да ми дадеш информация каква е цената на тоя сензор??? :cool:
Какво значи никакъв сигнал не дава?Няма захранване,окъсени кабели,липсва маса на датчика?тестваха ли го извън колата?За 1000 лв ще купя двигател с ск.кутия с цялата инжекция... Редактирано от Markony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво значи никакъв сигнал не дава?Няма захранване,окъсени кабели,липсва маса на датчика?тестваха ли го извън колата?За 1000 лв ще купя двигател с ск.кутия с цялата инжекция...Ами незнам дали са го тествали извън колата. Вече почна да ми става неудобно да им виса на главите. Работел сам в тоя сервиз и сам сигурен, че не ме пързалят освен ако самите те не са сбъркали, именно заради това се допитвам до вас.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като си имате доверие давай им 1000 лв и толкова.Не става въпрос за пързаляне,а за умения и познания.Нали четеш че за около 1000 лв се купуват двигатели 1.8,ти ако искаш си купи само МАП-а за толкова.А и Омбре ти писа вече какво мисли.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами да е карам при Омбре друго невиждам... Само дето нямам никакви кординати... Някакъв телефон за връзка и каде се намира щото ми е мното мътна София

Редактирано от jamo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами да е карам при Омбре друго невиждам... Само дето нямам никакви кординати... Някакъв телефон за връзка и каде се намира щото ми е мното мътна София

за всеки потребител можеш да намериш инфо като цъкнеш на Members горе в дясно или с търсачката,а специално за Омбре има тема в раздел сервизи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за всеки потребител можеш да намериш инфо като цъкнеш на Members горе в дясно или с търсачката,а специално за Омбре има тема в раздел сервизи.
http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=2913

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamo

Мерси колеги. В понеделник ще се обадя на Омбре да видим какво ще каже. Че вече почва да ми минава мерака, зех кола а немога да я подкарам :punk: Да се надявам че до края на другата седмица ще може и аз да са покефа и да кажа :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Benji

стискаме ти палци.но вярвам че др.Омбре ще е изликува :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...