ge7low 0 #1 Публикувано 2 Януари, 2018 Здравейте колеги, за много години на всички! Рейката ми на колата тропа отдавна, но от скоро доста се увеличи това тропане. Можете ли да ме посъветвате кое е най-доброто решение в случая, да си взема някоя втора ръка или да я оставя сегашната на ремонт? Колата е Сивик 6та хеч D14A4 98г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #2 Отговорено 9 Януари, 2018 А как се установява с точност дали е рейката?Трябва ли да има луфт в накрайника(вътрешния) понеже и аз има тропане от дясно когато минавам през неравности.И кой евентуално рециклира рейки? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #3 Отговорено 11 Януари, 2018 На мен ми искаха 300 лв за рециклиране. Шлайфане се и гребена, но само заради едното тропане, не си струва за мен. Тези които се продават за нови, също са рециклирани и съм чувал че дават дефекти понякога. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ge7low 0 #4 Отговорено 15 Януари, 2018 Значи по-добрия вариант е да търся втора ръка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове