ibarnev 11 #1 Публикувано 22 Декември, 2017 Здравейте! Отскоро и аз съм собственик на Honda CR-V I-Dtec 2011 Executive Automat...и съм изключително доволен...но след като съм карал преди това Cr-V II ген , се появяват някои неща които ми правят впечатление. А именно, когато запаля автомобила имам вибрация, във волана и в седалката, по - късно когато загрее като че ли изчезва, но в началото си се усеща доста. Бихте ли споделили това от какво е, тампон или нещо друго. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #2 Отговорено 22 Декември, 2017 Колега, за първи път чувам за такъв проблем при дизела, тъй като при бензина има едно характерно пърхане на празен ход и се екоментирало. Може би защото от бензина се очаква да е като загасен, поне така беше при старото ми ЦРВ 1. Чувал съм за едни маслопълни тампони на двигателя които може да вкарат такива вибрации. И за моята са ми го споменавали като възможна причина за вибрациите, но понеже доста хора се оплакаха от този проблем, а и видях в едно ревю че и последната генерация го има същия проблем, та се отказах от това да рискувам със смяна на тампона Помня че не беше евтин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове