fenskia 0 #1 Публикувано 21 Декември, 2017 Здравейте. От скоро имам проблем с трудното влизане на първа скорост.Колата е ЦР-В 3(бензин),механична скоростна кутия.Обичаино се случва когато двигателя е студен и от място се опитвам да тръгна.От втора на първа се получава но директно на първа не винаги влиза(все едно нещо опира).Наблюдавам че когато колата се покара започва да работи по-добре. Да отбележа че маслото на скоростите и съединителя съм ги сменил преди приблизително 10000км. Ще съм благодарен на помощ от ваша страна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #2 Отговорено 26 Декември, 2017 Нека и някой колега по-наясно с нещата да каже но....... синхронизатори...??? дали е възможно да са дали фира? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #3 Отговорено 28 Декември, 2017 При мен като застудя и скоростите взеха да влизат по-трудно , особенно първа ,след смяна на маслото с орегинално всичко се оправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове