Berberov 31 #1 Публикувано 6 Декември, 2017 Здравейте колеги , понеже не можах да намеря преведена схемата за бушоните на црв 1 . Реших да опитам да ги преведа . Ще помоля колегите който са по наясно ако не съм се справил добре да коригират . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Berberov 31 #2 Отговорено 6 Декември, 2017 1 предпазител на основната батерия 2 предпазител на главния стартер 3 вътрешни светлини 4 fi и m ecu pcm 5 регулатор на прозореца 6 резерв 7 отопляемо задно стъкло 8 централно заключване централно, люк 9 отоплителен мотор 10 вентилатор на кондензатора 11 охлаждащ вентилатор 12 акустична аларма, стоп светлина 13 аварийни светлини 14 дълги светлини 15 опции защитени схеми 1 управление на двигателя 2 ABS B 3 двигател на помпата на ABS 1 не се използва 2 шайби за фарове 3 чистачки за задните стъкла, миене на задните прозорци 4 дясно дълги светлини 5 ляво дълги светлини 6 гнездо за аксесоари 7 електрически прозорец вляво отпред 8 електрически прозорец отдясно назад 9 бобина за запалване 10 предния десен регулатор на електрическите прозорци 11 регулатор на предния ляв електрически прозорец 12 пътепоказатели 13 горивна помпа 14 не се използва 15 сек. Скорост сензор 16 ABS 17 реле за отопление 18 светлини за дневни светлини 19 обратна светлина 20 релета за задните светлини за мъгла 21 дясна къса светлина 22 ляво къси светлини 23 SRS въздушни възглавници 24 нагоре risacristali ревъл люк 25 метра 26 чистачки на предното стъкло, миене на предното стъкло 27 accedisagari запалка 28 радиостанции, часовник 29 задна светлина за мъгла 30 светлинни метра 31 моторния сигнал 32 светлини на регистрационния номер, прокурор заден номер 33 заключване за сигурност 34-38 резервен предпазител 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kapanec 4 #3 Отговорено 7 Декември, 2017 Браво за положения труд информацията е полезна . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Berberov 31 #4 Отговорено 7 Декември, 2017 Ето и готовия за принтиране вариант. Надявам се да съм ви бил полезен 4 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Юлчо 0 #5 Отговорено 10 Декември, 2017 Много благодаря!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bleki 0 #6 Отговорено 23 Януари, 2018 Здравейте колеги, Имам 2 проблема с CRV 1999г. Спряха да ми работят халогенките и немога да намерякъде е релето. Моля за схема. И по добре снимки. С дори и при изключено състояне от 2 дни нивомера на бензина показва нивото на горивото. Как да оправя проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1846 #7 Отговорено 23 Януари, 2018 При този модел СРВ, до колкото знам, стрелката за нивото на горивото, винаги си показва колко е - независимо дали е включена или изключена колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бончо 0 #8 Отговорено 24 Януари, 2018 За нивомера на горивото Емича е прав. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bleki 0 #9 Отговорено 25 Януари, 2018 При моята кола до онзи ден стрелката падаше щом махах ключа. Вариант за схема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bozev CRV 4 #10 Отговорено 31 Януари, 2018 И при мен показва нивото на бензина без да е на контакт,това е нормално за ЦРВ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sisi6701sisi@abv.bg 0 #11 Отговорено 19 Януари, 2020 здравейте може ли някой да ми каже къде се намира бушона за вентилатора за парното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #12 Отговорено 19 Януари, 2020 Здравейте какъв точно е проблема с вентилатора за парното,на най високата степен работи ли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Raychinov 0 #13 Отговорено 18 Юли, 2023 Здравейте, къде се намира бушона за клаксона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове