jaccomo 96 #1 Публикувано 3 Декември, 2017 Драги съфорумци, може ли някой да сподели, дали се е интересувал и има ли опция за настройка на темпомата? Изключително много ме дразни, че като му зада Reset и връща километрите супер бавно. Например, когато съм карал със 100 да речем и падна до 20 заради завой, или нещо от сорта, след това много рядко се случва да върне предавките о да се озстреля до 100. Тръгва си от под 2000об и бааавничко си стига до 3000 докати направи скороста и си включва лок ъп и пак си пада до под 2000. Би било добре при тази "маневра" както е със 20 да върне 2ра да я изцеди от 3000 до 4500 и да си върви нагоре. Това разбирасе в не много агресивен режим. Имах и един Ситроен гранд покасо който като го ресетна връщаше предавките и възстановяваше скороста " на беснотия", което също не беше приятно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #2 Отговорено 3 Декември, 2017 не знам защо темата е във този раздел нито защо е дублирана. Моля да я преместите в раздел 3-та генерация и да ме извините за неудобството. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #3 Отговорено 3 Декември, 2017 Още тече ъпдейта. Божа работа какво се случва... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове