HondaAgent 10 #41 Отговорено сряда в 21:22 Аз първоначално мислех да слагам надлъжни греди, но в последствие си дадох сметка за 2 неща - първо, пак ще ми се наложи да слагам напречни а искам да сложа рууфбокс и второ, ако реша че не ми се занимава постоянно да свалям и слагам напречните греди, може височината да дойде твърде много и да не не мога да вкарвам колата в гаража. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1873 #42 Отговорено четвъртък в 00:25 В горната тема, пост#72 съм качил снимки на напречните греди, с пилотката която съм ползвал 1 път, която в момента си е в оригиналния кашон. Имам и допълнително заключващи се приставки/багажник за ски, които се монтират в канала на оригиналните напречни греди. Не ги използвам, а и едва ли ще ги ползвам. Мога да се разделя с тях, но трите неща вървят в комплект. Не ми пречат и не съм на зор, но ако някой го интересува, на лични може да се разберем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове