honel 0 #1 Публикувано 23 Ноември, 2017 Колата я кара жена ми и вчера като отидох да сменям гумите чух , че нещо тропа леко отпред в ляво при неравност по пътя. Като сменях гумите в ЕМ Комплект накарах момчетата да я вдигнат на подемника и да погледнат отпред в ляво дали има някакъв проблем. Нищо не намериха, имаха съмнения за тампон на стабилизираща щанга... Тогава аз пък видях , че задна лява пружина е счупена в най-горната витка. Може от нея да е идвало тропането , но да съм се заблудил , че е отпред... Така или иначе - какви са опциите за смяна на пружини ? Новите вероятно са скъпи, неоригинални или даже втора ръка от коли от UK ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 24 Ноември, 2017 Дай ми номер на рама,може и на лични.Пружините не са скъпи ,а аз имам и без пари 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #3 Отговорено 24 Ноември, 2017 Вчера питах точно за задни пружини и амортисьори в Бултрако. Цената е около 200лв. за пружина и около 500лв. за заден амортисьор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honel 0 #4 Отговорено 24 Ноември, 2017 Благодаря за информацията. То като се сменят пружините - сигурно наистина си струва и амортисьорите да се види на какво дередже са. Освен , че са ръждиви - друго външно не се забелязва при задните. Предните ме изненадаха с това , че гумените им маншони (дето са в горния им край) са целите нацепени - това вероятно ще им съкрати животеца значително. Относно смяната на пружини и евентуално амортисьори в София - предполагам, че подобна операция всеки що годе читав сервиз може да ги направи ? Едва ли е нужно да се ходи при Белтрако, Юбико, Омбре и т.н. специализирани хондаджии ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове