e4omir 49 #1 Публикувано 13 Ноември, 2017 Здравейте колеги, Мисля си да сменя сегашния ми текстилен салон на Акорда с полу-кожения такъв от модела. Проблема заради който пускам и темата е, че моят е с ел. седалки с подгряване, а салона който ще взема е без подгрев и без ел. Ясно е, че предните седалки могат да се „съблекат“ и да се сложат върху основата на моите за да си останат ел, но чуденето ми е как се процедира с подгрева. Питам, защото прегледах доста обяви и никъде не мога да видя подгряване на полу-кожения салон (за текстилния и пълната кожа има, но за полукожата не). Може да НЕ е възможно заради материята, която е в средата (алкантара и както там е известна) или пък да е възможно, но никога да не е предлагано като опция при покупка. Благодаря предварително на отзовалите се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 287 #2 Отговорено 13 Ноември, 2017 Eто тука има показано ,но не е с оригиналните реотани.https://www.drive2.ru/l/8600388/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
e4omir 49 #3 Отговорено 13 Ноември, 2017 Много благодаря за линка колега. То е ясно, че няма невъзможни неща в днешно време. Моето притеснение е, ако се наложи някакво преправяне на седалките с цел да се прехвърлят тези нагреватели (да кажем, че нямам нужните технически способности). В смисъл, самите стокови нагреватели могат ли лесно да се преместят или са част от сегашната ми тапицерия? Не знам дори дали успявам да обясня добре това което питам J Да видим дали някой колега не си е добавял тази екстра на кола без подгрев и да сподели опит. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 287 #4 Отговорено 13 Ноември, 2017 За шофьорската седалка: номер №23 Honda 81534-SEA-G51гръб номер №19Honda 81524-SEA-J51 ,това са парт.номерата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове