dundiu86 0 #1 Публикувано 16 Октомври, 2017 Здравейте, от 1 седмица съм горд собственик на мечтаната от мен honda civic 2008 hatchback бензин. Колата е супер, но т.к. предишния собственик почина и не можем да открием секретния болт, с който да развием гайките. Нямам възможност да купувам нов и за това моля за съдействие, ако има някой от софия да ми ослужи с неговия за 5 мин за да свалим гайките. Пред вас ще го използваме и веднага го връщаме. Благодаря предварително на всички отзовали се! П.П. Болтовете са като с цветенце отгоре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 16 Октомври, 2017 Намираш първия читав гумаджия и отиваш при него да ти махне секретните болтове.Развиват се за 5 мин със специален универсален накрайник. Самите секрети са уникални и няма как колега да ти помогне. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dundiu86 0 #3 Отговорено 16 Октомври, 2017 Благодаря за отговора! Ща не ща, ще ходя на майстор пък каквото стане такова. Лек ден! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
draid 8 #4 Отговорено 8 Ноември, 2017 Ключовете и болтовете са уникални, няма как някой да ти даде неговия. Ако нямаш кода, няма да може и да си намериш същия. Единствения шанс е при майстор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове