renovod 0 #1 Публикувано 10 Април, 2007 колеги имам питане относно хонда HR-V, някой кара ли подобен автомобил, става дума за 1.6, 16 клапана, пълна инжекция, модел 2005 г., дълга база, 5 врати. Ще Ви бъда благодарен да споделите впечатленията си, както и възможността да се монтира газова уредба, предпочитана фирма и вид, газов инжекцион или обикновенно АГУ. До колкото знам мотора е 105 кс, тоест нормалния мотор, който се монтираше на хонда-цивик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XapBu 0 #2 Отговорено 17 Април, 2007 сори за закъснението - малко отпуска карам такава но от 2000г. и не съм на газпомисли си - едно на ръка разправиите и износването на двигателяа освен това и багажника не е от най-големитеако си толкова на зор с икономия на разход - джаз е със същите интериорни размери а харчи почти наполовина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
renovod 0 #3 Отговорено 17 Април, 2007 колега харви, мисля да я бутилката да я сложа в багажника на мястото на резервната гума, а резервната да я изправя зад задната седалка зад шофьора, не знам откъде идва убеждението за износването на двигателя, но това в момента не е въпроса, който дискутираме. Карал съм няколко коли на газ включително и лада и рена, та от там идва мерака да я направя на газ, ако не те затруднява можеш да ми споделиш лични впечатления от автомобилчето. Купих го с голям мерак и все още не го познавам както трябва. Как е по отношение на разхода и проходимост в трудни условия. Четох по руските сайтове, че го наричат паркетен внедарожник, но на мен не ми се е налагало да го пробвам в тежки условия. Можеш да ми пишеш за да не пълним форума на Renovod@abv. bg. Поздрави и благодаря предварително за отзивчивостта ти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest XapBu #4 Отговорено 19 Април, 2007 (Редактирано) досега съм само на смяна на течности и филтриот тях единствено на скоростната кутия е малко по-солен ама ти щом си на ръчна го спестявашза софия гледам всички препоръчват омбре, но пък той не се занимавал с газовидоколкото знам доста части са същите като на сивика Редактирано 19 Април, 2007 от XapBu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове