Jump to content

renovod

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно renovod

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 23.09.1950

Profile Information

  • Кара
    хонда hr-v
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    софия
  • Интереси
    Лов и риболов

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Колега, ако можеш да помогнеш, нуждая се от 2врътки за парното на хонда хрв 2005 г.

  2. И на моята се скапаха врътките. Без тази за управление вентилатора. Колата е 2005 г. Колега Mutafoff, можеш ли да споделиш, твоите на каква цена се вързаха и за колко време ги изработиха. Кандидат съм за покупка на двете. Аз живея в София. Колега Markoni можеш ли да качиш снимките за демонтажа на панела за управление на парното.
  3. renovod

    ABS на HR-V

    От известно време лампичката на ABS при първоначално вкарване на ключа не угасва след запалването на двигателя. Понякога угасва, направи ми впечатление, че при изгаснала лампичка при натискане на педала на спирачките се чува бучене и се усеща лека вибрация на педала. След което при палене на двигателя лампата светва непрекъснато. Ако някой е попадал на подобен проблем моля да сподели как го е решил. Автомобила е HR-V/2005 година, 1,6, 105 кс,5 врати
  4. Колеги в доста постове чета че двигателя D16W1 16 клапана не понася експлоатация на пропан бутан. За жалост или за радост съм собственик на Хонда с такъв двигател, и мислех да и слагам газов инжекцион, ако някой го е направил вече, ще Ви бъда благодарен да споделите мненията си.
  5. колега харви, мисля да я бутилката да я сложа в багажника на мястото на резервната гума, а резервната да я изправя зад задната седалка зад шофьора, не знам откъде идва убеждението за износването на двигателя, но това в момента не е въпроса, който дискутираме. Карал съм няколко коли на газ включително и лада и рена, та от там идва мерака да я направя на газ, ако не те затруднява можеш да ми споделиш лични впечатления от автомобилчето. Купих го с голям мерак и все още не го познавам както трябва. Как е по отношение на разхода и проходимост в трудни условия. Четох по руските сайтове, че го наричат паркетен внедарожник, но на мен не ми се е налагало да го пробвам в тежки условия. Можеш да ми пишеш за да не пълним форума на Renovod@abv. bg. Поздрави и благодаря предварително за отзивчивостта ти.
  6. renovod

    хонда Hr-v

    колеги имам питане относно хонда HR-V, някой кара ли подобен автомобил, става дума за 1.6, 16 клапана, пълна инжекция, модел 2005 г., дълга база, 5 врати. Ще Ви бъда благодарен да споделите впечатленията си, както и възможността да се монтира газова уредба, предпочитана фирма и вид, газов инжекцион или обикновенно АГУ. До колкото знам мотора е 105 кс, тоест нормалния мотор, който се монтираше на хонда-цивик
×
×
  • Създай нов...