Mitak117 0 #1 Публикувано 15 Октомври, 2017 Здравейте. Понеже съм нов във форума не забелязах някой друг да е отворил такава тема и да има същия проблем като моя. Имам проблем с осветелението на дисплея на климатроника. Лампата или диода, който го осветява не е изгорял, защото когато чукна таблото отстрани светва. Но явно има нещо разпоено или хлабава връзка и през повечето време не свети. Лошото идва през тъмната част на деноенощието, защото не виждам нищо и ми е трудно да настроя работата на климатроника. Часовника също не се вижда Чудех се дали някой може да даде съвет как се сваля панела на климатроника, за да проверя какво не е наред, защото явно е нещо дребно. Благодаря Ви предварително за отделеното време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonywoolf 100 #2 Отговорено 15 Октомври, 2017 Развиваш 3 болта над километража, след което хващаш пластмасата и дърпаш към теб - всичко е на клипси. Дърпай право напред, за да не счупиш държачите на клипсите. Като почне да излиза, махни буксата на аварийните, след което разкачи и буксите вляво до вратата. Управлението на климатроника е на рамка с касетофона и се държи на 4 болта. Развиваш болтовете и дърпаш здраво към теб, за да се отлепи. Махаш кабелите и продължаваш с разглобяването. За някои от лампите трябва да се разглоби самото управление, тъй като са под пластмасата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #3 Отговорено 16 Октомври, 2017 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=105430&st=0&p=1057503206 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mitak117 0 #4 Отговорено 19 Октомври, 2017 Благодаря Ви за информацията колеги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове