toqgatabo 0 #1 Публикувано 27 Септември, 2017 (Редактирано) Пали трудно сутрин,върти,но не запалва.Като запали после няма проблеми.Не дава никакви грешки. Редактирано 27 Септември, 2017 от toqgatabo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Batvan 17 #2 Отговорено 27 Септември, 2017 На бензин или газ пали трудно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #3 Отговорено 27 Септември, 2017 Под грешки имаш предвид, че никога не е палела лампата? Може би заради газта (настройката) много ти бяха дългия трим и сутринта се дави в много богата/бедна смес. Пробвай да покараш само на бензин 1-2 дни и виж как пали след това. Как не та беше срам да напишеш 81kw/h в заглавието. Тва да не е пералня. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashko3119 2 #4 Отговорено 28 Септември, 2017 Здравей, Пробвай да дадеш няколко пъти на контакт преди да запалиш. При мен понякога не ще да пали от раз, давам веднъж на контакт и после паля и нямам проблем. И при мен не показва грешки и т.н. Подозирам, че е от датчик на коляновия вал, но не съм сигурен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toqgatabo 0 #5 Отговорено 29 Септември, 2017 Не ще и не ще... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове