agresor41 29 #1 Публикувано 25 Септември, 2017 Здравейте колеги.Имам следния проблем.Понякога като натисна спирачките ми сработва ABS , друг път ми светва лампата на таблото,после гасне , после пак светва когато си поиска и поради тази причина забих кламера в двупиновата букса и ми излезнаха 17 и 18 грешка,но не намирам кодовете.Моля, ако някой знае да помогне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DOXATA 102 #2 Отговорено 26 Септември, 2017 https://honda-tech.com/forums/acura-integra-6/ecu-abs-codes-here-978933/ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
agresor41 29 #3 Отговорено 26 Септември, 2017 Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
agresor41 29 #4 Отговорено 26 Септември, 2017 Излиза нещо за задно ляво колело.Само толкова разбрах,защото преводача превежда лошо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DOXATA 102 #5 Отговорено 26 Септември, 2017 17 - wheel senor (open/short to body ground/short to power) RL Датчик на задно ляво колело. Или датчика е дал фира или кабела е накъсо прекъснат Може и буксата да ти се е окислила при положение че от време на време работи и спира. 18 - wheel senor (electrical noise/intermittent interuption) RL според мен тази грешка потвърждава горното ми твърдение-датчика е здрав проблемен кабел или букса. Измери датчика,прегледай кабела,разкопчай буксите на този датчик,почисти ги и ги напръскай с контактен спрей. Би трябвало да си решиш проблема по този начин. Успех и пиши резултат. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
agresor41 29 #6 Отговорено 26 Септември, 2017 Благодаря още веднъж.Когато имам време ще погледна и ще пиша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
agresor41 29 #7 Отговорено 4 Октомври, 2017 (Редактирано) Здравейте.Вдигнах задната седалка,разкачих буксата на датчика и го замерих.Мултицета отчете 1.3 килоома.След това напръсках и двете букси с контактен спрей , изчаках да изсъхне,щракнах буксите и вече около една седмица нямам проблеми.След тази процедура и педала на спирачките се вдигна леко нагоре.Благодаря на колегата DOXATA за помощта. Редактирано 4 Октомври, 2017 от agresor41 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tri pompi 5 #8 Отговорено 5 Октомври, 2017 Агресоре можеш ли да ми поесниш какво ще рече че педала на спирачките се е вдигнал леко на горе???Може да ми е от полза мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DOXATA 102 #9 Отговорено 5 Октомври, 2017 За нищо колега Радвам се че си отстранил проблема по възможно най-безболезненият начин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
agresor41 29 #10 Отговорено 5 Октомври, 2017 Агресоре можеш ли да ми поесниш какво ще рече че педала на спирачките се е вдигнал леко на горе???Може да ми е от полза мерсипреди това педала беше по мек и потъваше около един два сантиметра повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tri pompi 5 #11 Отговорено 5 Октомври, 2017 ХМ МНОГО СТРАННО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tri pompi 5 #12 Отговорено 5 Октомври, 2017 ХМ МНОГО СТРАННО Как ще му влиае датчика на самия педал.Идея имаш ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
agresor41 29 #13 Отговорено 8 Октомври, 2017 Нямам никаква идея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tri pompi 5 #14 Отговорено 9 Октомври, 2017 няма кк Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
monkos 20 #15 Отговорено 25 Ноември, 2019 (Редактирано) Здравейте колеги, ABS-a ми не работи откакто съм взел колата и впредвид предстоящата зима реших да направя нещо по въпроса. Дава ми следните грешки: - 54-01 FAIL-SAFE relay failure; - 61-01 Battery voltage failure; Втората грешка най-вероятно е причинена от първата. Клемите на акумулатора са затегнати. Въпросът ми е относно първата - това реле, доколкото разбрах, се намира в ABS модула. Подлежи ли на замяна/ремонт или се сменя модула с друг? Редактирано 25 Ноември, 2019 от monkos Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове