AeronTM 308 #1 Публикувано 15 Септември, 2017 Здравейте. Вчера минавах годишен преглед и докато човека , в пункта се моткаше. Забелязах , че маслото в казанчето на хидравликата ми бълбука (все едно ври). Течноста ми е на макс, долях когато купих колата(преди 1 год) и не е мръднала. Няма течове от рейката. Въпросът ми е дали е нормално това бълбукане ? Ако не е , на какво може да се дължи? И евентуално ако е въздух в системата, как се обезвъздушава. Колата е сивик д14з2 хеч. 1999г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #2 Отговорено 16 Септември, 2017 Нормално е да се вижда движението на течноста при запален двигател. Ако бълбука както казваш , трябва да прави пяна отгоре , което е всмукване на въздух от някъде . Но ти не казваш да има пяна , така че може да е просто движението на течноста в системата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #3 Отговорено 16 Септември, 2017 Пяна няма ,само бълбукане и макс ниво вдига почти до горе на казанчето. Нямам проблеми с хидравликата както казах, но ми се стори странно когато ги видях. За това реших да попитам . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ge7low 0 #4 Отговорено 30 Септември, 2017 И при мен е така колега. Мисля, че е нормално това нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове