Jump to content
Guest p0nka7a

Въпросче

Recommended Posts

Guest p0nka7a

Някои колега занимава ли се с внос на Вти и какви парички трябва да се приготвят за 1 такава красавица за седан става въпрос :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Някои колега занимава ли се с внос на Вти и какви парички трябва да се приготвят за 1 такава красавица за седан става въпрос :rolleyes:

Има в мобиле.бг две за около 11к,провери и в www.autoscout24.it,там са най-евтините,иначе в Швейцария или Германия се готви за 6000Е там....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А колко парички ще ми коства някои да ми докара кола от Италия ?Някои ако може да каже цена ще е супер :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А колко парички ще ми коства някои да ми докара кола от Италия ?Някои ако може да каже цена ще е супер :hondarulez:

ето ти една оферта например!!!5gen / hatch / 1.6 VTI

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А колко парички ще ми коства някои да ми докара кола от Италия ?Някои ако може да каже цена ще е супер :hondarulez:

Много прилична офертичка :hondarulez: ,ама той колегата май седан търси :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

едно не разбирам - защо 99% от колите продавани втора употреба са на 160-170К км...Дали защото е хем не малка цифра (може и да е истинска), хем не е много голяма... Редактирано от Restless

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

едно не разбирам - защо 99% от колите продавани втора употреба са на 160-170К км...Дали защото е хем не малка цифра (може и да е истинска), хем не е много голяма...
за 12-15 години 160-170х км ? това да е реално ... надали :huh: ... или ВТИ-ката е на бабата на продавача и тя с нея само до магазина е ходила и само веднъж седмично ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има още един колега във форума с новозакупена Вти-ка,но що ли не се похвали или да го издавам вече?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми мен една баба щеше да ме отнесе на червен светофар с една чисто новичка м3 в германия :) караше така се едно сега се качва на кола ;) а тая вти-к до тук ще доъде сигурно но едно 7-8 К най малко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...