Guest p0nka7a #1 Публикувано 9 Април, 2007 Някои колега занимава ли се с внос на Вти и какви парички трябва да се приготвят за 1 такава красавица за седан става въпрос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #2 Отговорено 9 Април, 2007 Някои колега занимава ли се с внос на Вти и какви парички трябва да се приготвят за 1 такава красавица за седан става въпрос Има в мобиле.бг две за около 11к,провери и в www.autoscout24.it,там са най-евтините,иначе в Швейцария или Германия се готви за 6000Е там.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p0nka7a 0 #3 Отговорено 9 Април, 2007 11 К много бе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #4 Отговорено 9 Април, 2007 11 К много бе Много бега, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p0nka7a 0 #5 Отговорено 9 Април, 2007 А колко парички ще ми коства някои да ми докара кола от Италия ?Някои ако може да каже цена ще е супер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #6 Отговорено 10 Април, 2007 А колко парички ще ми коства някои да ми докара кола от Италия ?Някои ако може да каже цена ще е супер ето ти една оферта например5gen / hatch / 1.6 VTI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #7 Отговорено 10 Април, 2007 А колко парички ще ми коства някои да ми докара кола от Италия ?Някои ако може да каже цена ще е супер ето ти една оферта например5gen / hatch / 1.6 VTI Много прилична офертичка ,ама той колегата май седан търси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #8 Отговорено 10 Април, 2007 (Редактирано) ето ти една оферта например5gen / hatch / 1.6 VTIедно не разбирам - защо 99% от колите продавани втора употреба са на 160-170К км...Дали защото е хем не малка цифра (може и да е истинска), хем не е много голяма... Редактирано 10 Април, 2007 от Restless Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #9 Отговорено 10 Април, 2007 ето ти една оферта например5gen / hatch / 1.6 VTIедно не разбирам - защо 99% от колите продавани втора употреба са на 160-170К км...Дали защото е хем не малка цифра (може и да е истинска), хем не е много голяма...за 12-15 години 160-170х км ? това да е реално ... надали ... или ВТИ-ката е на бабата на продавача и тя с нея само до магазина е ходила и само веднъж седмично ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 929 #10 Отговорено 10 Април, 2007 Има още един колега във форума с новозакупена Вти-ка,но що ли не се похвали или да го издавам вече? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #11 Отговорено 11 Април, 2007 ми мен една баба щеше да ме отнесе на червен светофар с една чисто новичка м3 в германия караше така се едно сега се качва на кола а тая вти-к до тук ще доъде сигурно но едно 7-8 К най малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове