danielangelov 3 #1 Публикувано 22 Август, 2017 (Редактирано) Здравейте колеги,Имам възможност да закупя кола с проблеми по двигателя и скоростна кутия, съответно на разумна цена. Въпросът ми е, колко струват нови такива? Става въпрос за 2013г.Благодаря предварително! Редактирано 22 Август, 2017 от danielangelov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #2 Отговорено 22 Август, 2017 Толкова, че да се обезмисли цялата схема. Купи си здрава кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danielangelov 3 #3 Отговорено 22 Август, 2017 Малко трудно, в mobile няма такава ... пак трябва да е внос и пак не се знае какво ще излезе ... Пък така ще си я направя и ще знам че всичко е идеално. Наистина, ако са над 10 000 лв. двете (надявам се, че не са), не си струва. Все пак благодаря за включването, всяко мнение е важно за избора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #4 Отговорено 22 Август, 2017 (Редактирано) Дай ми номера на рамата и ще ти кажа колко струват ориентировъчно. Но със сигурност ще са много повече от 10 000 лв. Освен това сигурен ли си, че и двете са за смяна? Редактирано 22 Август, 2017 от Wyvern Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danielangelov 3 #5 Отговорено 22 Август, 2017 Писах на лично с повече инфо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #6 Отговорено 22 Август, 2017 от кога има 2.4 с CVT ? Тва да не е за хамерикансия пазар и за тва да е на добра цена ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове